همشهری آنلاین: تاکنون بیش از ۱۲۰ نفر در «بنیاد تمدید حیات آلکور» به شکل نیمه مرده منجمد شده‌اند با این امید که روزی با پیشرفت علم دوباره به حیات بازگردند.

دستگاه انجماد بدن انسان

به گزارش ایسنا، بنیاد تمدید حیات آلکور یک مؤسسه غیردولتی است که در سال 1972 میلادی در «سکاتدزیل» ایالت «آریزونا»ی آمریکا تأسیس شد. این بنیاد، شناخته شده ترین نهاد جهان در زمینه تحقیقات و مطالعات سرمازیستی محسوب می‌شود. هدف سرمازیستی این است که با کمک انجماد بدن از مرگ کامل همه سلول ها و ساختار سلولی جلوگیری کند و آسیب به بافت‌ها را به حداقل برساند تا شاید در آینده نزدیک، به هوش آمدن دوباره پس از یک دوره انجماد امکان‌پذیر شود.

در سرمازیستی که دانشی نوبنیاد است، دمای بدن انسان را تاحدی پایین می‌آورند که تا حد ممکن به بافت‌های بدن صدمه نرسد به این امید که بتوان در چند صد سال آینده فرد منجمد را دوباره زنده کرد. در این وضعیت فرد در حالت نیمه مرده قرار می‌گیرد و اغلب افرادی تن به این سرنوشت می‌دهند که به دلیل ابتلا به بیماری‌های لاعلاج و یا کهولت سن به آخر خط رسیده‌اند. افرادی که امروز برای منجمد شدن داوطلب می‌شوند به این واقعیت آگاه هستند که در حال حاضر روشی برای بازگشت آنها به حیات وجود ندارد بلکه فقط امیدوارند که شاید روزی علم به اندازه‌ای پیشرفت کند که بتواند آن‌ها را دوباره به زندگی بازگرداند. در حال حاضر بیش از 120 نفر در بانک انجماد بنیاد آلکور منجمد شده‌اند و 1005 نفر دیگر نیز در فهرست انجماد و مرگ موقت هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از ریپلی، از افراد مشهوری که به سرمازیستی تن داده‌اند می‌توان به «تد ویلیامز» قهرمان مشهور بیس‌بال اشاره کرد و سه دانشمند دانشگاه آکسفورد نیز به تازگی درخواست انجماد خود را به بنیاد آلکور ارائه کرده‌اند.

کد خبر 278168

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha